​- din sikkerhed for god service

​    mpay14108​

Service og vedligeholdelse af din fjernvarme!​

Et fjernvarmeanlæg passer ikke bare sig selv - det skal vedligeholdes og efterses jævnligt. Det er naturligvis en opgave vi gerne påtager os.

​Vi udfører jævnligt fjernvarmeservice hos mange af vores kunder - både hos private og i større ejendomme. Trænger dit fjernvarmeanlæg til udskiftning, så er det også en opgave, vi har stor erfaring med.

Læs mere her om udskiftning af dit anlæg

Vi kan tilbyde en servicekontrakt på fjernvarmeanlægget, hvor vi én gang årligt udfører service på anlægget. Vi udfører eftersyn iflg. fjernvarmeanlæggets​ vedligeholdelsesvejledning, samt foretager en generel vurdering af fjernvarmeinstallationen og anlæggets tilstand. Udover eftersynet får du 12 måneders frie tilkald.

Læs mere om servicekontrakten her.

Læs mere om servicebetingelserne her.


Spar et dumt gebyr på varmeregningen:

Når fyrringssæsonen er ved at være slut og varmeregningen skal betales, vil mange opleve, at der skal betales et afkølingsgebyr. Hvis ikke dit fjernvarmeanlæg bliver indstillet korrekt, således at afkølingen ikke er stor nok, vil fjernvarmeværkerne opkræve et gebyr. Ved et eftersyn sørger vores tekniker for, at din afkøling er optimal. Om nødvendigt vil tekniker komme med eventuelle forbedringsforslag.

Vi samarbejder med HOFOR - se mere her.

Dehlsen & Sønner A/S

Valhøjs Allé 187

2610 Rødovre

CVR: 15553871

Kontakt info

Tlf.: 38 10 05 00

Vagtnr: 70 26 28 28

Email : dehlsen@dehlsen.dk