​- din sikkerhed for god service

​    mpay14108​

Overvejer du at skifte til fjernvarme?​

Har du olie eller gasfyr i dag? Overvejer du at skifte til fjernvarme? Så kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på den mulighed der er bedst for dig!

Fjernvarmen er mange steder CO2-neutral eller er på vej til at blive det. Det er et stort fokusområde for regeringen, og derfor er flere kommuner gået igang med at få forbrugerne til at skifte fra gas/olie til et fjernvarmeanlæg.

Fx. er Gentofte kommune gået så langt som at tilbyde en låneordning til forbrugeren i forbindelse med konvertering til fjernvarmeanlæg. Læs mere på Gentofte Kommunes hjemmeside.

MEN vi anbefaler vores kunder at være opmærksomme på denne lejeordning. En hurtig udregning viser, at du kommer til at betale omkring dobbelt så meget for installationen, i forhold til at købe installationen her og nu.

HVORFOR LEJE NÅR DU KAN EJE?

Hos Dehlsen & Sønner A/S har vi arbejdet med fjernvarme i mange år. Vi både servicerer fjernvarmeanlæg og vi udfører mange fjernvarmeinstallationer i løbet af året. På den måde tilbyder vi den "totale pakke". Vi mener, at det giver kunden en sikkerhed for, at den installation vi laver, er noget vi kan stå inde for mange år frem, idet det ofte er os selv, der servicerer anlægget efter endt garantiperioden.

Bor du i Gentofte og har besluttet dig for fjernvarme, så kan du frit vælge, hvem der skal lave din installation. Du behøver ikke at gøre brug af kommunens lejeordning.

I mange år har vi særligt i Københavns kommune konverteret olieinstallationer til fjernvarme. Men som noget nyt er der kommet et marked for konvertering af gaskunder til fjernvarmekunder.

Mange steder, og særligt i Gentofte kommune, sættes der hårdt ind på at konvertere gaskunder til fjernvarmekunder. Der er er dog p.t. INGEN pligt til at skifte til fjernvarme, og har du en ny gasinstallation (under 5 år gammel), så mener vi IKKE besparelsen på konverteringen holder.

Ring til os og få en uforpligtende samtale omkring dine muligheder og besparelser ved fjernvarme. Vi vil rigtigt gerne komme ud til dig og give dig et uforpligtende tilbud på en fjernvarmeinstallation.

Vi har erfaring i installering af fjernvarmeuniter hos både private og større ejendomme.​

Dehlsen & Sønner A/S

Valhøjs Allé 187

2610 Rødovre

CVR: 15553871

Kontakt info

Tlf.: 38 10 05 00

Vagtnr: 70 26 28 28

Email : dehlsen@dehlsen.dk