​- din sikkerhed for god service

​    mpay14108​

Overvejer du at skifte til fjernvarme?​

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud og professionel rådgivning om den mulighed der er bedst for dig!

Fjernvarmen er mange steder CO2-neutral eller er på vej til at blive det. Det er et stort fokusområde for regeringen, og derfor er flere kommuner gået igang med at få forbrugerne til at skifte fra gas/olie til et fjernvarmeanlæg.

Flere kommuner tilbyder en lejeordning til forbrugeren i forbindelse med konvertering til fjernvarmeanlæg.

MEN vi anbefaler vores kunder at være opmærksomme på denne lejeordning. En hurtig udregning viser, at du kommer til at betale omkring dobbelt så meget for installationen, i forhold til at købe installationen her og nu. Endvidere skal du som forbruger være klar over, at du kan risikere at skulle betale restværdien tilbage, når du flytter fra huset.

Der er forskellige regler omkring installering af fjernvarme i de forskellige kommuner, og vi sørger naturligvis for at holde os opdateret, så vores installationer lever op til netop din kommunes krav.

Er du blevet tilbudt at konvertere til fjernvarme i dit område, kan du læse mere om hvad vi i øjeblikket tilbyder i samarbejde med Gemina Termix i Smørum. Kontakt os hvis du vil høre mere om hvad vi kan tilbyde i din kommune.

Gemina Termix - fremtidens varmeløsning

Standardinstallation - føl dig tryg ved udskiftning fra gas til fjernvarme

HVORFOR LEJE NÅR DU KAN EJE?

Hos Dehlsen & Sønner A/S har vi arbejdet med fjernvarme i mange år. Vi både servicerer fjernvarmeanlæg og vi udfører mange fjernvarmeinstallationer i løbet af året. På den måde tilbyder vi den "totale pakke". Vi mener, at det giver kunden en sikkerhed for, at den installation vi laver, er noget vi kan stå inde for mange år frem, idet det ofte er os selv, der servicerer anlægget efter endt garantiperioden.

Har du besluttet dig for fjernvarme, så kan du selv vælge hvem der skal lave din installation. Du behøver ikke at gøre brug af kommunens lejeordning.

I mange år har vi særligt i Københavns kommune konverteret olieinstallationer til fjernvarme. Men som noget nyt er der kommet et marked for konvertering af gaskunder til fjernvarmekunder.

Ring til os og få en uforpligtende samtale omkring dine muligheder og besparelser ved fjernvarme. Vi vil rigtigt gerne komme ud til dig og give dig et uforpligtende tilbud på en fjernvarmeinstallation.

Vi har erfaring i installering af fjernvarmeuniter hos både private og større ejendomme.​

Dehlsen & Sønner A/S

Valhøjs Allé 187

2610 Rødovre

CVR: 15553871

Kontakt info

Tlf.: 38 10 05 00

Vagtnr: 70 26 28 28

Email : dehlsen@dehlsen.dk