​- din sikkerhed for god service

​    mpay14108​

VVS montør søges til mindre installationsarbejde ?

Vi søger en erfaren VVS-montør, der har lyst til at være end del af en travl hverdag. 

Du skal indgå i installationsafdelingen og udføre installationsarbejde primært for private kunder og boligselskaber. Der er altså ikke tale om pladsarbejde eller nybyg.

Vi søger en ny kollega der;

  • er positiv og samarbejdsvillig
  • er mødestabil
  • har kørekort B
  • har erfaring med udskiftning af stigestrenge, gas og fjernvarmeinstallationer, badeværelser, varmecentraler
  • er kvalitetsbevidst og går op i at aflevere et godt stykke arbejde


Du får naturligvis stillet en firmabil, mobiltelefon og Ipad til rådighed. 

Hos Dehlsen passer vi på vores medarbejdere! Vi tilbyder dig fast arbejde og hos os er en aftale en aftale! Vi tilbyder en god løn og gode arbejdsforhold.

Vi er en gammel familievirksomhed med mere end 75 år på bagen. Vi har en høj anciennitet blandt vores medarbejdere, hvilket bekræfter os i, at vi har en god arbejdsplads. Vi tror på, at det er gode kollegaer, den glade stemning på jobbet og varieret arbejde, der gør arbejdsdagen værd at stå op til.

Du skal indgå i vores vagtordning, sammen med de øvrige 11 spjæld & installationsmedarbejdere. Vagten er vigtig for, at kunne fastholde vores faste ejendoms- og servicekunder. Det er en funktionær der passer telefonen og screener således opkaldene før du evt. bliver sendt ud på et vagtudkald. 

Lyder det som noget for dig? Så ring med det samme på 38 100 500 og spørg efter Henrik Rasmussen. Du kan også sende en mail med dit CV til job@dehlsen.dk - så kontakter vi til dig.

Dehlsen & Sønner A/S

Valhøjs Allé 187

2610 Rødovre

CVR: 15553871

Kontakt info

Tlf.: 38 10 05 00

Vagtnr: 70 26 28 28

Email : dehlsen@dehlsen.dk