​- din sikkerhed for god service

​    mpay14108​

Garanti og service​

Når du køber en ny kedelinstallation hos os, leverer vi servicen med i hele garantiperioden.

Der er meget stor forskel på, hvad du som kunde får med i prisen af garanti og service hos de forskellige leverandører og installatører. Det er helt ærligt lidt af en jungle at finde ud af.

Du er som kunde altid sikret 24 måneders købelovs-garanti. Men de færreste ved, at købelovs-garantien kun dækker reservedele. Når du køber en kedelinstallation hos en VVS'er, skal du derfor sikre dig, at du også har servicen med i din garantiperiode. Har du ikke det, risikerer du at skulle betale for arbejdslønnen i tilfælde af udskiftning af en garanti-reservedel på din nye kedel

Hos os er du sikret! Vi har nemlig altid medregnet 24 måneders garanti OG service (arbejdsløn) i vores tilbudspris på udskiftning til ny kedel - OGSÅ uden for normal arbejdstid.

På alle kedler og uniter, hvor der ikke er en særlig udvidet garantiordning, har vi naturligvis 24 måneders købelovsgaranti inklusiv service i hele garantiperioden.​​

Du har en fordel af at købe en ny gaskedelinstallation hos os. Vi har indgået et samarbejde med Bosch, Geminox, Vaillant og Weishaupt om 48 måneders garanti og service på deres gaskedler < 60 kw, inklusiv 1 eftersyn efter 24 måneder. Det er nemlig et krav fra kedelleverandørerne, at der skal udføres et eftersyn efter 2 år for at kunne opretholde garantien på reservedelene*.

* garantiperioder kan afvige for nogle af kedelprodukterne, ring og spørg nærmere.

Hos os gælder garantiperioden også uden for normal arbejdstid i vagtsæsonen, lige som en almindelig serviceaftale.​

Dehlsen & Sønner A/S

Valhøjs Allé 187

2610 Rødovre

CVR: 15553871

Kontakt info

Tlf.: 38 10 05 00

Vagtnr: 70 26 28 28

Email : dehlsen@dehlsen.dk