​- din sikkerhed for god service

​    mpay14108​

Renovering af badeværelse

Ønsker du at få udført renovering af dit badeværelse af professionelle og erfarne fagfolk, er Dehlsen & Sønner A/S det rigtige valg for udførelsen.

Vi har igennem de sidste mange år udført en bred vifte af forskelligartede opgaver indenfor renovering af badeværelser i Rødovre, Brøndby, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Ballerup og København. Vi udfører naturligvis også gerne arbejde i de omkringliggende byer.

Professionel rådgivning om renovering af badeværelse

Når der skal laves en renovering af badeværelset, så er det vigtigt, at du får valgt de helt rette materialer til formålet. Der er mange forskellige løsningsmuligheder, når et badeværelse skal renoveres. Ligeledes er der et utal af forskellige materialer at vælge imellem.

Dehlsen & Sønner A/S yder gerne kyndig og professionel rådgivning i forbindelse med, at dit badeværelse skal renoveres, Derved er du sikker på at få en god og professionel løsning. Vi har i tidens løb hjulpet både private, virksomheder, institutioner og foreninger med renoveringsarbejde. Vi varetager både små og store opgaver indenfor renovering af badeværelser.

Vi er kvalitetsbevidste og springer aldrig over hvor gærdet er lavest. Vi sørger for at lave gode kvalitetssikrede løsninger - altid til din fulde tilfredshed.

Kontakt os og hør mere

Såfremt du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder dig gerne et tilbud på baggrund af dine ønsker og behov. Kontakt os i dag på telefon 38 100 500 og hør mere om mulighederne for at få en hjælpende hånd fra os til renovering af badeværelse.

Dehlsen & Sønner A/S

Valhøjs Allé 187

2610 Rødovre

CVR: 15553871

Kontakt info

Tlf.: 38 10 05 00

Vagtnr: 70 26 28 28

Email : dehlsen@dehlsen.dk