​- din sikkerhed for god service

​    mpay14108​

VVS tilbudsopgaver​

Vores VVS afdeling består p.t. af 10 VVS montører. Vi kører i hele Storkøbenhavn og vi kommer hos både private, virksomheder og i ejendomme.

Har du brug for et tilbud på en lidt større VVS opgave, så er du velkommen til at ringe til os på 38 100 500. Vi kommer gerne ud og giver et uforpligtende tilbud.

Vi forestår opgaver som renovering af badeværelser, udskiftning af rør og faldstammer i både mindre og større ejendomme.

Vi monterer mange kedler i løbet af året og skifter gerne fra gas til gas, fra olie til gas eller fra el til gas, olie eller fjernvarme. Vi har lavet rigtigt mange forskellige løsninger, hvilket gør os til eksperter i at finde den bedste løsning for dig som kunde hos Dehlsen & Sønner.

Vi har et tæt samarbejde med en række underentreprenører, som alle lever op til vores høje kvalitetskrav. Det betyder, at vi kan levere totalløsninger, som indbefatter bl.a. murer-, maler-, tømrer- og el-installationsarbejde. Vi samarbejder gerne med rådgivende ingeniører på projekteringerne, hvilket sikrer vores kunder en høj kvalitet i det udførte arbejde.

Hos Dehlsen & Sønner er både service, men også kvaliteten i højsæde. Vi tænker altid langsigtet i vores rådgivning og tilbudsgivning.

Ring på 38 100 500 og få et uforpligtende tilbud.​

Dehlsen & Sønner A/S

Valhøjs Allé 187

2610 Rødovre

CVR: 15553871

Kontakt info

Tlf.: 38 10 05 00

Vagtnr: 70 26 28 28

Email : dehlsen@dehlsen.dk