Fjernvarme

Service og vedligeholdelse af din fjernvarme!​

Et fjernvarmeanlæg passer ikke bare sig selv – det skal vedligeholdes og efterses jævnligt. Det er naturligvis en opgave vi gerne påtager os.

​Vi udfører jævnligt fjernvarmeservice hos mange af vores kunder – både hos private og i større ejendomme. Trænger dit fjernvarmeanlæg til udskiftning, så er det også en opgave, vi har stor erfaring med.

Vi kan tilbyde en servicekontrakt på fjernvarmeanlægget, hvor vi én gang årligt udfører service på anlægget. Vi udfører eftersyn iflg. fjernvarmeanlæggets​ vedligeholdelsesvejledning, samt foretager en generel vurdering af fjernvarmeinstallationen og anlæggets tilstand. Udover eftersynet får du 12 måneders frie tilkald.

​Spar et dumt gebyr på varmeregningen

Når fyrringssæsonen er ved at være slut og varmeregningen skal betales, vil mange opleve, at der skal betales et afkølingsgebyr. Hvis ikke dit fjernvarmeanlæg bliver indstillet korrekt, således at afkølingen ikke er stor nok, vil fjernvarmeværkerne opkræve et gebyr.

Ved et eftersyn sørger vores tekniker for, at din afkøling er optimal. Om nødvendigt vil tekniker komme med eventuelle forbedringsforslag.

Vi samarbejder med HOFOR – se mere her.

Vi hjælper med

Fjernvarmeanlæg

Har du olie eller gasfyr i dag, og overvejer du at skifte til fjernvarme? Eller har du et fjernvarmeanlæg der trænger til udskiftning?

Fjernvarmeservice

Vi har et stærkt team af VVS – og energimontører, der er veluddannede i at udføre fjernvarmeservice

Fjernvarme vagtordning

Oplever du akut problemer med manglende varme, kører vores tekniker ud til dig

Grønt vand

Bliver det varme vand i din vandhane grønt, er der en utæthed i din varmtvandsbeholders varmespiral