Renovering af badeværelse

Ønsker du at få udført renovering af dit badeværelse af professionelle og erfarne fagfolk, er Dehlsen & Sønner A/S det rigtige valg for udførelsen.

Vi har igennem mange år udført en bred vifte af forskelligartede opgaver indenfor renovering af badeværelser i Rødovre, Brøndby, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Ballerup, Smørum og hele Storkøbenhavn.

Professionel rådgivning om renovering af badeværelse

Når der skal laves en renovering af badeværelset, så er det vigtigt, at du får planlagt processen, så det færdige resultat stemmer overens med dine ønsker. Der er forskel på om du renovere badeværelse i lejlighed eller villa. Fx. kan det have stor betydning om toilet skal placeres andet sted og det er derfor vigtig at have professionel rådgivning med fra start. Der er mange forskellige løsningsmuligheder, når et badeværelse skal renoveres. Ligeledes er der et utal af forskellige materialer at vælge imellem.

Dehlsen & Sønner A/S yder gerne kyndig og professionel rådgivning i forbindelse med, at dit badeværelse skal renoveres, Vi har i tidens løb hjulpet både private, virksomheder, institutioner og foreninger med renoveringsarbejde. Vi varetager både små og store opgaver indenfor renovering af badeværelser.

Vi er kvalitetsbevidste og springer aldrig over hvor gærdet er lavest. Vi sørger for at lave gode kvalitetssikrede løsninger – altid til din fulde tilfredshed.

 

Kontakt os og hør mere

Såfremt du ønsker at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse eller et nyt badeværelse, er du selvfølgelig velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder dig gerne et tilbud på baggrund af dine ønsker og behov. Kontakt os i dag på telefon 38 100 500 og hør mere om mulighederne for at få en hjælpende hånd fra os til renovering af badeværelse.