Vores historie

Familievirksomhed på 3. generation

​I 1945 startede smed Erik Dehlsen en virksomhed i Store Kongensgade i København. En lille smedevirksomhed, hvor der blev produceret 3-hjulede cykler i jern. Som tiden gik udvidende virksomheden sig. Kakkelovne blev repareret og i løbet af 1950’erne kom vedligeholdelse af oliekaminer til.
I begyndelsen af 1960érne startede vedligeholdelse af by-gas radiatorer og virksomheden slog sig ned på Vesterbro.
Den 1/5-1964 startede Flemming Dehlsen i virksomheden, hvor også VVS’arbejde kom til. Flemmings bror Jan startede også i virksomheden i 1969, og Dehlsen & Søn, blev til Dehlsen og Sønner ApS.
I 1972 tog Flemming Dehlsen sin VVS autorisation og i 1984 købte sønnerne en murermestervilla på Frederiksbjerg, der blev basen for virksomheden i mange år.

Virksomheden voksede støt med 2. generation og Flemming Dehlsen har nu været i virksomheden i mere end 50 år. I 2006 flyttede virksomheden til større lokaler i Rødovre og samme år trådte 3. generation Helle Dehlsen Toxværd og Kim Toxværd ind i virksomhedens ejerskab/drift.  I 2009 overtog Helle og Kim driften af Dehlsen & Sønner VVS A/S og besluttede at ”sønner” skulle forblive, som en del af virksomhedens navn og den gode historie.

Helle Dehlsen Toxværd er i dag adm. direktør med ansvar for økonomi, IT, markedsføring og personale. Kim Toxværd er den teknisk ansvarlige for virksomheden, med autorisationen for både VVS, Gas og VE-anlæg. Flemming Dehlsen er stadig en stor del af hverdagen og af ledergruppen, som bl.a. teknisk rådgiver. Sammen har de vækstet virksomheden og transformeret denne til et større VVS-firma, der i dag tæller 35 ansatte. Pr. 1. april 2022 fordeler medarbejderne sig således: 10 VVS-montører, 6 gas-teknikere, 10 lærlinge. De sidste 9 medarbejdere finder du med base på kontoret på Valhøjs Alle i Rødovre.

Kontoret ledes af henholdsvis Henrik Rasmussen (servicechef, ansvar for spjæld & fjernvarme), Kim Rasmussen (ansvar for gas & varmepumper) og Kim Toxværd (teknisk ansvarlig, herunder ansvar for installationsafdelingen).

Kvalitet og god service

Hos Dehlsen & Sønner VVS A/S tror vi på, at kvalitet er nøgleordet. Vi har efter snart 80 år i branchen fundet ud af, at vores kunder er mest tilfredse, når opgaverne udføres af håndværkere med høj faglighed. Derfor er vi meget bevidste om, at vores medarbejdere udfører et kvalitetsarbejde til gavn for dig som kunde og til gavn for deres egen stolthed og tilfredshed.

TEKNIQs garantiordning

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne er vi også omfattet TEKNIQs Garantiordning. Det giver dig som kunde en sikkerhed og tryghed ved at benytte os som leverandør.

Fjernvarmens Serviceordning

Dett er en landsdækkende serviceordning for kvalitetssikrede fjernvarmeeftersyn. Vores servicemontører har alle gennemgået et kursusforløb hos Fjernvarmens Serviceordning, hvor alle emner udelukkende er relateret til fjernvarme. For at være medlem af denne ordning skal servicemontørerne afslutte kurset med et censorbedømt prøve hvorefter et certifikat modtages.

For dig betyder det at du får et besøg af en servicemontør men et højere kompetenceniveau, der kan levere fjernvarmeservice i bedre kvalitet.

VE-installatør godkendt

Dehlsen & Sønner VVS A/S er VE-godkendt af Energistyrelsen. Det betyder at vi med en garantiordning for vores kunder, kan beskæftige os med VE-teknologier.

Vi får dermed også øbende og hurtig orientering om bl.a. tilskudspuljer, uddannelse og nye politiske tiltag på området vedvarende energi.

Autoriseret installatør godkendt

Vi er af TEKNIQ Kvalitet – en kontrolinstans under Sikkerhedsstyrelsen –  godkendt til både installation og service af VVS og gasområdet.