Oliekedel

Udskiftning af oliekedel / oliefyr

Har du et ældre oliefyr (oliekedel), er det værd at overveje at skifte dit oliefyr ud. Det er nemlig fornuftigt at skifte til en mere energieffektiv og miljøvenlig varmeløsning.

Hvilke regler gælder for oliefyr?

Reglerne for installation af oliefyr er følgende:

  • Fra 2013 må der ikke installeres olie- eller naturgasfyr i nye huse, medmindre der ikke er egnede alternativer til rådighed
  • Fra 1. juli 2016 må der ikke installeres oliefyr i eksisterende huse i områder, hvor det er muligt at installere fjernvarme eller naturgas som alternativ
  • Fra oktober 2020 lancerede regeringen en skrotningspulje, for at sætte skub i udskiftning af de gamle oliefyr. Denne pulje er ikke et kontant tilskud, men en mulighed for at skifte fra olie til varmepumpe ved en abonnementsordning

Du kan læse mere om dine muligheder her.

Ønsker man ikke en abonnementsordning, kan man søge energitilskud via bygningspuljen, der administreres af energistyrelsen.

Du kan med fordel læse mere om bygningspuljen på sparenergi.dk, hvor du kan skrive dig på en mailingliste så du får direkte besked, når der åbner en ny bygningspulje du kan søge.

OBS – du kan kun søge puljer om tilskud til varmepumper, hvis ikke du har mulighed for at vælge fjernvarme!

Dine muligheder ved udskiftning af oliefyr

Der er forskellige alternativer til dit gamle oliefyr. Energistyrelsen har lanceret et værktøj, der kan rådgive boligejere med oliefyr om hvilken varmekilde der er den mest fordelagtige at skifte til. Prøv Ny Varme-beregner. Hos Dehlsen & Sønner har vi i mange år leveret forskellige løsninger, når du som kunde ønsker at udskifte dit oliefyr. Uanset hvad du vælger, så tilbyder vi en samlet løsning til dig, som indeholder rådgivning, montering og servicering af dit nye anlæg. Det er din garanti for, at vi udfører et stykke arbejde, som vi kan stå inde for mange år frem i tiden.

Garanti

Som forbruger er du altid sikret 2 års købelovsgaranti, men vi giver mere end det! En normal garanti dækker kun indenfor normal arbejdstid, hvorimod vores garanti også gælder udenfor normal arbejdstid, i tilfælde af driftsstop (i perioden oktober – april), på samme måde en serviceaftale ville gøre. Når garantiperioden udløber, sender vi automatisk et tilbud på en serviceaftale.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ring til os på 38 100 500 og book et besøg for uforpligtende tilbud. Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.