Gasfyr

Vil du spare penge på varmeregningen?

​Går du i overvejelser om at udskifte dit gasfyr, eller vil du gerne høre mere om muligheden for at skifte til fjernvarme eller varmepumpe, så tøv ikke med at kontakte os. Vi udskifter både gasfyr, fjernvarme og varmepumper og kan vejlede dig i den rigtige løsning for dig og din bolig.

Der er ingen lov der forbyder dig i at fortsætte med gasfyr, men det vil være besparende på din varmeregning, at have et nyere kondenserende gasfyr, der udnytter gassen meget mere effektivt.

Hos Dehlsen & Sønner får du den samlede pakke!

​Vi både rådgiver, monterer og servicerer dit nye anlæg. Det er din garanti for, at vi udfører et stykke arbejde, som vi kan stå inde for mange år frem i tiden.

Vi kommer gerne ud og giver dig et uforpligtende tilbud. Uanset hvilken varmekilde du har i dag og du ønsker et gasfyr, så kan du roligt ringe til os. Vi har leveret mange forskellige løsninger, hvilket gør os til eksperter i at finde den bedste løsning for dig.

Køber du et nyt gasfyr hos os, er du i trygge hænder – også i garantiperioden. Du får nemlig en gratis serviceaftale med i hele garantiperioden, inkl. reservedele.

Du er som forbruger altid sikret 2 års købelovsgaranti, men vi giver mere end det. I tilfælde af driftsstop dækker en normal garanti kun inden for normal arbejdstid – men vores garanti gælder også uden for normal arbejdstid (fra oktober – april) – på samme måde som en serviceaftale!

På Vaillant, Geminox, Weishaupt og Bosch tilbyder vi 4 års garanti, inklusiv eftersyn. Uden ekstra regninger!

Efter garantiperioden er overstået, sender vi automatisk et tilbud på en serviceaftale

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Ring til os på 38 100 500 for at høre mere om gasfyr.

Du er også velkommen til at skrive til os via vores kontaktformular, så vender vi tilbage snarest muligt.