Fjernvarmeanlæg

Overvejer du at skifte til fjernvarme?​

Har du olie eller gasfyr i dag? Overvejer du at skifte til fjernvarme, eller har du et slidt fjernvarmeanlæg der trænger til udskiftning?

Så kontakt os her og få et uforpligtende tilbud på den mulighed der er bedst for dig!

​De mange fjernvarmeværker arbejder på at blive 100% CO2-neutrale. Det er et stort fokusområde for regeringen og interesseorganisationer, og der er et ønske om at få så mange forbrugere (aftagere) over på fjernvarmen som muligt.

Du skal kontakte dit lokale fjernvarmeværk for at undersøge, hvornår du har mulighed for at blive koblet på fjernvarmen.

​Hos Dehlsen & Sønner har vi arbejdet med fjernvarme i mange år. Vi både servicerer fjernvarmeanlæg og udfører mange fjernvarmeinstallationer i løbet af året. Dette kan for dig som kunde give tryghed for, at den installation vi udfører, samtidig er et stykke arbejde, som vi står inde for mange år frem.

Der findes 2 forskellige fjernvarmeanlæg

  • Direkte fjernvarme, hvor fjernvarmen kommer direkte ind i boligens varmerør og ud i dine radiatorer / gulvvarme.
  • Indirekte fjernvarme, hvor det varme vand fra fjernvarmen opvarmes via en veksler inde i dit hus og sendes dernæst ud i boligens varmerør.

Fjernvarmen er et lukket system, og når fjernvarmevandet har varmet din bolig og dit varme brugsvand op, sendes det retur til fjernvarmeværket. Det er dette retur vand, der skal have så lav en temperatur som muligt for at få den bedste afkøling. Jo mere din bolig udnytter det varme fjernvarmevand, jo koldere vand sendes retur og jo bedre afkøling. Det er der god økonomi i.

Vi har stor erfaring i installering af fjernvarme hos både private og ejendomme. Vi tilbyder naturligvis også fjernvarmeservice til dit anlæg.

Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale omkring dine muligheder og besparelser ved fjernvarme. Vi kommer også gerne ud til dig og give dig et uforpligtende tilbud på en ny fjernvarmeinstallation.