Kvalitetssikring

Kvalitet og god service 

Hos Dehlsen & Sønner VVS A/S tror vi på, at kvalitet er nøgleordet. Vi har efter snart 80 år i branchen fundet ud af, at vores kunder er mest tilfredse, når opgaverne udføres af håndværkere med høj faglighed. Derfor er vi meget bevidste om, at vores medarbejdere udfører et kvalitetsarbejde til gavn for dig som kunde og til gavn for deres egen stolthed og tilfredshed.

TEKNIQs garantiordning 

Som medlem af TEKNIQ Arbejdsgiverne er vi også omfattet TEKNIQs Garantiordning. Det giver dig som kunde en sikkerhed for og tryghed ved at benytte os som leverandør.

Fjernvarmens Serviceordning

Dette er en landsdækkende serviceordning for kvalitetssikrede fjernvarmeeftersyn. Vores servicemontører har alle gennemgået et kursusforløb hos Fjernvarmens Serviceordning, hvor alle emner udelukkende er relateret til fjernvarme. For at være medlem af denne ordning skal servicemontørerne afslutte kurset med et censorbedømt prøve, hvorefter et certifikat modtages.

For dig betyder det at du får besøg af en servicemontør med et højt kompetenceniveau, der kan levere fjernvarmeservice i bedre kvalitet.

VE-installatør godkendt

Dehlsen & Sønner VVS A/S er VE-godkendt af Energistyrelsen. Det betyder, at vi med en garantiordning for vores kunder kan beskæftige os med VE-teknologier.

Vi får dermed også løbende og hurtig orientering om bl.a. tilskudspuljer, uddannelser og nye politiske tiltag på området omkring vedvarende energi.

Autoriseret installatør godkendt

Vi er af TEKNIQ Kvalitet – en kontrolinstans under Sikkerhedsstyrelsen – godkendt til både installation og service af henholdsvis VVS og gasområdet.

Kvalitetssikringsdokumenter

Nedenfor har du mulighed for at klikke dig videre til vores dokumentation for, at Dehlsen & Sønner VVS A/S selv lever op til alle gældende regler for kvalitetssikring.