Blikkenslager

Som din blikkenslager varetager Dehlsen og Sønner en bred vifte af forskellige arbejdsopgaver for dig.

Du kan hos os få en hjælpende hånd med både små og store opgaver. Vi hjælper dig gerne med at udføre enhver opgave indenfor vand, varme, sanitet og gas. Så uanset om badeværelset skal renoveres eller varmeanlægget skal udskiftes, er vi en god samarbejdspartner.

Stor erfaring som blikkenslager

Dehlsen og Sønner A/S har i tidens løb udført en bred vifte af forskellige opgaver som blikkenslager og har derfor den rette erfaring til at varetage både store og små arbejdsopgaver.

Vi løser gerne opgaver både for privatpersoner, virksomheder, institutioner og foreninger i Rødovre, Brøndby, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Ballerup, Smørum, København samt øvrige byer i området. 

Fokus på omhyggelighed og højt serviceniveau

Vi vægter kvalitet højt i vores arbejde, og du kan derfor altid være helt tryg ved at overlade blikarbejdet til os. Kvalitet og omhyggelighed er to centrale kerneværdier for os. Vi går hverken på kompromis med kvaliteten af det udførte arbejde eller med de materialer, der benyttes i forbindelse med den pågældende opgave, vi udfører for dig.

Ved at vælge os kan du dermed altid være sikker på et godt resultat.

Du er i øvrigt altid velkommen til at rådføre dig med os, såfremt du ønsker kyndig og professionel rådgivning omkring valg af materialer m.v.

Hvor udfører vi blikarbejde?

Mangler du en blikkenslager i et af områderne omkring Rødovre, Brøndby, Hvidovre, Glostrup, Herlev, Ballerup, Smørum, København eller omegn, er vi gerne behjælpelige med at klare arbejdet for dig.

Ønsker du at høre mere om, hvordan vi som blikkenslager kan give dig en hjælpende hånd, er du naturligvis altid mere end velkommen til at kontakte os på telefon 38 100 500.