Toilet

Udskiftning af toilet

Mangler du hjælp til udskiftning af toilet, kan vi hos Dehlsen og Sønner A/S give dig en hånd med opgaven. Vi har i tidens løb hjulpet mange mennesker med udskiftning af toilet.

Uanset om du er privatperson eller repræsentant for en virksomhed, institution eller forening, er vi gerne behjælpelige med at udføre udskiftning af toilet for dig.

Vi løser opgaver i København, Rødovre, Brøndby, Hvidovre, Herlev, Glostrup, Ballerup og omegn.

Stor erfaring i udskiftning af toilet

Vi har igennem tiden løst rigtig mange forskellige opgaver indenfor udskiftning af toilet, og vi besidder derfor stor erfaring indenfor netop denne type af opgaver. Derfor har mange folk i tidens løb valgt os til netop denne opgave. Hvis du også står overfor at skulle have udført udskiftning af toilet, er vi selvfølgelig også parate til at hjælpe netop dig.

Ved at sætte os på opgaven med udskiftning af dit toilet kan du være stensikker på et godt resultat. Vi lægger stor vægt på at kvaliteten af det udførte arbejde er i orden. Du kan derfor altid regne med et godt resultat, når du sætter os til at klare arbejdet for dig. Vi udfører altid arbejdet indenfor de aftalte rammer, og du kan derved være sikker på et godt resultat – både indenfor den aftalte tidshorisont og den aftalte pris.

Ønsker du at få en hjælpende hånd til udskiftning af toilet, er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan kontaktes telefonisk på 38 100 500.

Vi har et fast tilbud på levering og montering af toilet. Se mere under produktpriser

Spar vand og penge

​Se hvor stor din besparelse bliver ved at skifte fra et ældre toilet til et nyt Ifö toilet med stort og lille skyl – 4/2 liter skyl, ved at prøve prisberegneren.